Cosmoveda Pippali Churna BIO

Hosszú bors gyümölcspor

19.017 Ft 22.370 Ft -15%

(38.034 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 500 g

Kiszállítás december 02., péntek-ig, amennyiben csütörtök 10:00-ig rendel.

Még 2 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Étrendkiegészítő Piper longumból
  • Másodlagos növényi anyagokkal
  • Csípős íz
  • Bio-minősített Bio-minősített
  • Vegán Vegán
  • Fair Trade Fair Trade

Cikkszám: COS-125428, Tartalom: 500 g, EAN: 4032108125428

Leírás

A Pippali - Piper longum - hosszú bors néven ismert karcsú, aromás kúszónövény évelő fás gyökérrel rendelkezik. Az egymással szemben lévő levelek mellett 2,5-3,5 cm hosszú, 5 mm vastag, fekete-zöldes színű termés alakul ki. Az ájurvédikus táplálkozásban a növény érett és éretlen gyümölcseit, és gyökerét használják fel.

  • Csípős ízt biztosít.

Ajánlott adagolás:
Naponta 1 mérőkanálnyi termék 2 részre elosztva, az étkezések után meleg vízzel bevéve. Az ajánlott napi mennyiség 3,70 g gyógynövénypor, amely 29,42 mg polifenolt tartalmaz.

Márka: Cosmoveda
Terméktípusok: Churna
Típusok: Kapha
Allergén - Mentes: A Glutén, G Laktóz
Terméktulajdonságok: Bio-minősített, Vegán, Fair Trade, Nyerskoszt

Összetevők

  • Pippali (Piper longum, hosszú bors) [1]
  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Összetevők

Összetevők / 3,7 g
Pippali (Piper longum, hosszú bors)3,7 g
  ebből polifenol29,42 mg

Cosmoveda Pippali Churna BIO Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Cosmoveda Pippali Churna BIO

5 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
5 (83%)
4 csillag
1 (16%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

6 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 5 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Pippali Churna BIO" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: