Fizetési módok

Kapcsolat:

E-Mail: magyar@ayurveda101.com

Előre utalás

Rendelése összegét kényelmesen átutalhatja számlánkra. Az összeg beérkezte után azonnal elküldjük csomagját.

A rendelés beérkezését követően azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt. Ebben a visszaigazolásban megtalálja a szükséges banki adatokat. Ne felejtse el megadni a rendelési számot, különben nem tudjuk, hogy a befizetés melyik rendeléshez tartozik. Miután az átutalás beérkezett hozzánk (intézménytől függően, akár 2-5 nap is lehet), megkezdődik a rendelésének a feldolgozása.

Az átutaláshoz kérjük, használja a következő banki adatokat:

Bankszámla adatok Magyarország:
Tulajdonos:niceshops GmbH
IBAN:HU17 1200 1008 0147 2511 0010 0004
BIC:UBRTHUHB
Számlaszám:1200 1008 0147 2511 0010 0004
Intézmény:Raiffeisen Bank ZRT.
Bank címe:Akadémia utca 6, 1054 Budapest

Ne feledkezzen meg a Közlemény rovatban a rendelési szám megadásáról.

Tudnivalók az átutalásról:
A SEPA-átutalás esetén az összeg teljes egészében jut el a fizető fél számlájáról a kedvezményezett számlájára. Mindkét fél kizárólag saját pénzforgalmi szolgáltatójának díját viseli.

Nem az Európai Unió részéről érkező rendelés esetén az utalás többletköltségét az ügyfeleknek maguknak kell megtéríteni.

Hitelkártya

Nálunk kényelmesen fizethet hitelkártyával. A következő kártyákat áll módunkban elfogadni: VISA, Mastercard. Hitelkártyával történő fizetéskor a hitelkártyájának terhelése közvetlenül a megrendelés befejezésekor történik. Ez akkor is megtörténik, ha a termék nincs készleten, és csak néhány nap múlva tudjuk szállítani.

A hitelkártya adatokat mi nem tároljuk. A hitelkártya adatok SSL zároltak, tehát e magas szintű biztonság mellett az Ön vásárlása biztonságos. További információt a témakörben itt talál.

Mi az a 3D-Security Code?

A 3-D Secure egy olyan folyamat, amely plussz biztonságot nyújt az online vásárlók számára, mivel segítségével elkerülhető a jogosulatlan hitelkártya használat.

Verified by Visa és MasterCard SecureCode

Hitelkártya adatai megadása után, egy ablak jelenik meg, ahol a rendszer biztonsági kódját fogja kérni. Miután ezt beírta, a bank engedélyezi hitelkártyájának regisztrációját. Az első 3DS kód abban a levélben található, amelyben megkapta kártyáját bankjától. Amennyiben nem találja kódját, abban az esetben vegye fel a kapcsolatot bankjával. Első kódját bármikor megváltoztathatja.

Abban az esetben, ha még nem regisztrálta magát, először aktiválnia kell ezt a folyamatot. Ezt a Checkout-folyamat közben, illetve a Visa és a MasterCard weboldalán is megteheti.

Amennyiben regisztrált, úgy a biztonsági kódot az összes online tranzakciója során használhatja. Egyre több online üzletben megtalálható, az ügyfelek biztonsága érdekében.

Tárolva lesznek a hitelkártya adatok?

Hitelkártyáját elmentheti rendszerünkben. FIGYELEM: Ez nem azt jelenti, hogy hitelkártya adatait fogjuk tárolni. Ezek a szolgáltatótól, illetve banktól titkosítva érkeznek. Mi csak egy ellenőrzőszámot kapunk, amellyel számlája össze van kötve. Ez az ellenőrzőszám lesz rendszerünkben tárolva, tehát hitelkártya adatai nem.

Továbbá, a hitelkártya a megadott címmel lesz összekapcsolva. Ez azt jelenti, hogy rendelés esetén ugyanazon cím megadásakor már nem kell a hitelkártyát ellenőrizni, mivel az ellenőrzőszám már regisztrálva van.

Abban az esetben, ha a csomagot egy másik címre szeretné elküldeni, a hitelkártyát újra ellenőrizni kell. Ellenkező esetben a szállítás nem lehetséges.

Utánvét

Fizetés utánvéttel

Ha Utánvétes fizetési módot választja, abban az esetben az összeget a csomagkézbesítő szolgáltatónak fizeti meg az áru megérkezésekor. Kérjük figyeljen oda, hogy a kézbesítés napján megfelelő mennyiségű készpénz legyen Önnél.

Utánvéttel történő fizetés 0 Ft - 300.000 Ft összeg esetén lehetséges.

Az utánvétes fizetés díja:

Utánvétdíj (csomagár) + 340 Ft

Az összeget ezután számlánkra utalják.

Bancontact

A Bancontact segítségével biztonságosan és kényelmesen fizetheti ki online rendeléseit. A Bancontact magas biztonsági előírásoknak megfelelő fizetési folyamatot kínál. A fizetési folyamat során végzett lekérdezés segít megelőzni a csalásokat. Ezért a Bancontacton keresztül aggodalmak nélkül vásárolhat.

A bankszámlánkra történő befizetés közvetlenül a rendelés beérkezése után történik.

A Bancontact előnyei

A Bancontact segítségével számos előnyt élvezhet:

  • A Bancontact széles körű használatának köszönhetően gyakorlatilag minden bank támogatja ezt a fizetési formát.
  • Az átutalás valós időben történik. Ez azt jelenti, hogy a Bancontact gyors vásárlási élményt tud biztosítani.
  • A Bancontact közvetlenül a rendelés beérkezése után levonja az összeget. Így Ön nyomon követheti kiadásait, és elkerülheti az adósságokat.
  • A Bancontact magas szintű biztonsági intézkedései esélyt sem hagynak a csalóknak.

További információkat a Bancontact honlapján talál.