Cosmoveda Shatavari Churna BIO

Vadspárga gyökérpor

5.550 Ft

(55.500 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 100 g

Kiszállítás október 11., kedd-ig, amennyiben péntek 10:00-ig rendel.

Még 1 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Étrendkiegészítő Asparagus racemosusból
  • Édes és keserű ízek
  • Bio-minősített Bio-minősített
  • Vegán Vegán
  • Fair Trade Fair Trade

Cikkszám: COS-120546, Tartalom: 100 g, EAN: 4032108120546

Leírás

A Shatavari - Asparagus racemosus - egy évelő növény. Vad spárga néven is ismert, legfeljebb 7 m magasra tör. Fehér illatos virágaiból piros bogyós gyümölcsök fejlődnek. Markáns rizómákkal és levelekkel gazdag, alsó részén tüskeszerűen megvastagszik. Az ájurvédikus táplálkozásban a gyökeret és a friss levet használják fel.

  • Édes és keserű ízt biztosít.

Ajánlott adagolás:
Naponta 1 mérőkanálnyi termék 2 részre elosztva meleg vízzel az étkezések után bevéve. Az ajánlott napi mennyiség 3,00 g gyógynövénypor, amely 8,10 mg polifenolt tartalmaz.

Márka: Cosmoveda
Terméktípusok: Churna
Típusok: Vata, Pitta
Allergén - Mentes: A Glutén, G Laktóz
Terméktulajdonságok: Bio-minősített, Vegán, Fair Trade, Nyerskoszt

Összetevők

  • indiai spárga (Shatavari, Asparagus racemosus) [1]
  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Összetevők

Összetevők / 3 g
indiai spárga (Shatavari, Asparagus racemosus)3 g
  ebből polifenol8,1 mg

Cosmoveda Shatavari Churna BIO Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Cosmoveda Shatavari Churna BIO

3 vásárlói vélemény más nyelven

4,4 az 5 csillagból
5 csillag
3 (60%)
4 csillag
1 (20%)
3 csillag
1 (20%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Shatavari Churna BIO" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: