Dr. Lanz TriggerSleeping Mobilizációs párna

Ortopéd párna

KiárusítvaMár nem gyártott

Hasonló termékek:

Dr. Lanz TriggerMoving Comfort Cipő talpbetét
Dr. Lanz TriggerMoving ProSport Cipő talpbetét
Maharishi Ayurveda Masszázsolaj Vata Bio
Leírás

A "TriggerSleeping" ortopédiai párnát Dr. Eduard Lanz nyaktámasz- és alvó párnaként fejlesztette ki. Dr. Eduard Lanz ortopédiai szakorvos és ortopédiai sebész, sport ortopédus és sportszakorvos, valamint több nemzeti válogatott csapat orvosa egy személyben.

A párna anyaga olyan habszivacs, amely nem engedi a fej besüllyedését, ezzel szemben a nyakcsigolya területének gyengéd nyújtásához vezet. Ez úgy érhető el, hogy a fejet a párna magasabb oldalára helyezzük, így értelemszerűen a párna laposabb fele a fejünk fölé kerül. A párnában lamellaszerű darabok találhatóak, ami önmagában is mozgathatóvá teszi. Így a fej minden egyes kis mozdulatát, például légzés közben, a párna a fejjel együtt végzi, ez pedig a nyaki gerinc és a nyaki izomzat relaxációjához vezet.

  • A TriggerSleeping párna használatával minden lélegzet, illetve az alvás során fellépő valamennyi mozgás során a nyaki gerinc ellazul, feszültsége oldódik.
  • Mérete: 37 cm x 52 cm x 9 cm
  • A Dr. Lanz TriggerSleeping párna tehát mobilizációs hatást ér el a fekvő póztól teljesen függetlenül. Hanyatt-, oldalt-, vagy hason fekve is fennáll a hatás!

Mi különbözteti meg a TriggerSleeping párnát a hagyományos párnáktól?

  • Míg a hagyományos párnák akadályozzák a fej mozgását, a nyaki gerinc mozgágát, a TriggerSleeping ezt támogatja. Ezáltal pedig lehetővé válik alvás közben az izmok és ízületek természetes ellazulása (mobilizáció).

A TriggerSleeping allergiások számára is alkalmas!

  • A TriggerSleeping huzata bőrbarát szálakból készül, nedvességszabályozó klímaszálakkal van tele. A huzat levehető és max. 40 ° C-on mosható.
Márka: Dr. Lanz
Termék videó:

Hogyan működik a Dr. Lanz mobilizációs párna ?

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dr. Lanz TriggerSleeping Mobilizációs párna

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (50%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.