Himalaya Herbals - Kozmetikumok

Vásárlás kategóriák szerint

Himalaya Herbals: 35 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A Himalaya Herbals története egy fiatalember víziójaként kezdődött Burmában az 1930-as években. Miután évekig tanulmányozta a gyógynövényeket és azok hatásait, megvalósította álmát, hogy a hagyományos indiai tudományt kortárs formában közelebb hozza a társadalomhoz. Abban az időben, amikor a hagyományos, gyógynövénytermékeket bizonyos szkepticizmussal szemlélték, nagy szükség volt a saját termékekbe vetett hitére, kitartására és empirikus próbákra. Évekkel később a tudományos tanulmányok és a növényi termékek hatékonyságának bizonyítékai utat nyitottak a Himalaya Herbals termékek sikeréhez.

Az 1990-es évek vége óta a termékkínálat kozmetikumokkal is kibővült Ezeket az ájurvédikus gyógynövényismeretek alapján fejlesztették ki és gyártják, ezért hatékony, de mégis gyengéd és biztonságos kozmetikumokat kínál testápoláshoz tetőtől talpig.

Ma a Himalaya Herbals az indiai Bangalore-ban termel.

Az egész Burma erdeiben kezdődött, amikor egy férfi a helyi falusiakat figyelte, amint gyökerekkel táplálkoznak. Ez a megfigyelő a Himalaya Herbals alapítója volt. Mint később megtudta, az őshonos gyógynövény, a Rauwolfia Serpentin gyökere volt. Ez a megfigyelés meghatározta a világ első természetes vérnyomáscsökkentő gyógyszer, a Serpina® kifejlesztését, amely 1934-ben került a piacra. Ma a vállalkozás a világ vezető gyógynövény-egészségügyi és testápolási szervezete, amely közel 500 termékkel rendelkezik több, mint 100 országban.