Schalk Mühle - Örömgyártás 1859 óta

Kézművesség közel az emberekhez, természethez és hagyományokhoz

  • A Schalk Mühle KG büszke családi vállalkozás, amelyet jelenleg a 6. generáció irányít. Mindig figyeltek a regionális, fenntartható termelés erősítésére és a hagyományos gyártási folyamatok megőrzésére a bevált gépek gondos karbantartása által. Saját bio gazdaságuk révén tudják, hogy mit jelent a bio minőségű élelmiszerek előállítása.
  • Ezért támogatják az osztrák biogazdálkodók munkáját - akiket személyesen ismernek is - és méltányos árakat kínálnak számukra értékes munkájukért és az egészséges környezethez való hozzájárulásukért cserébe. Továbbá a helyi mezőgazdasági alapanyagok felhasználásával minimális szállítási útvonalakat tudnak biztosítani.

Schalk Mühle: 39 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

A fenntarthatóság jelentősége

  • Saját vízerőművük segítségével önállóan képesek előállítani saját áramszükségletüket! A vízenergia mellett az erdő erejét is felhasználják. Saját erdejük természetes hozama elegendő fát biztosít ahhoz, hogy egész évben ebből tartsák melegen a stájer tökmagolajhoz a pörkölőserpenyőt. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően gondos erdőgazdálkodást folytatnak.