Terra Elements Criollo kakaómassza nyers, bio

Hidegen sajtolt kakaó tallér Peruból

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Leírás

A Criollo fajtából nyert perui, aromás kakaóvaj nemcsak főzéshez kiváló, bőr- és ajakápolóként, illetve testápolóként is ideális.

  • sokoldalú felhasználás
  • nem mesterségesen fehérített vagy szagtalanított
  • nyerskoszt minőség

Felhasználati javaslat:
A kakaóbab olaj szilárd formáját kakaóvajnak nevezik. Ideális desszertekhez, fagylaltokhoz, csokoládékreációkhoz vagy testápoláshoz.

Nyerskoszt csokoládé recept:
Olvasszon fel 100 g nyers kakaó tallért 41°C-os vízfürdőben, majd keverjen hozzá 3 evőkanál kakaóport. Keverjünk hozzá egy csipet vaníliát és egy csipet sót. Igény szerint édesítheti kókuszvirágcukorral vagy xilittel.
A csokis keveréket töltse kis praliné formákba vagy papírpoharakba, és hagyja lassan kihűlni. A fagyasztóban túl gyorsan hülne le, amelynek hatására a csokoládé megszürkülne.

Tárolás:

  • Hűvös és száraz helyen tárolandó.
  • Ha a szobahőmérséklet 18 fok feletti, ez esetben felbontás után a hűtőszekrény felső polcán tárolja a hosszabb eltarthatóságért.

Megjegyzés:
Ezeket a kakaótallérokat kézzel készítik, ezáltal eltörhetnek, eltörtek lehetnek.

Márka: Terra Elements

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Terra Elements Criollo kakaómassza nyers, bio

Vásárlók, akik "Criollo kakaómassza nyers, bio" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder