Zuhanyzás és fürdés - Minden, amire szüksége van a fürdőszobában

Az Ayurvédában a fürdők (Avagaha) és az esőfürdők (zuhanyzás - fürdés az esőben) esetében nagyon népszerű az alábbi három összetevő: a gyógynövények, az iszap és a hamu. Bőrünk egy komplex tisztítószerv, ezért legalább naponta egyszer meg kell tisztítani fürdővel vagy zuhanyozással. Az olyan komponensek felhasználása, mint a gyógynövények, az iszap vagy a hamu nagyon népszerű a tisztítási folyamat során.

A fürdés/zuhanyozás előtt a megfelelő Dosha típusra szabott testolajjal kell rendszerint bemasszírozni a bőrt. Hangsúlyozni szeretnénk azonban, hogy az izzadással járó felmelegítő fürdők előnyösebbek, mint a zuhanyozás. A fürdőzéshez igény szerinti illóolajokat is lehet használni.

A gyógynövényes fürdők nemcsak a testet melegítik fel, de csökkentik a Vata Doshát is. A teljes fürdőn kívül egy forró gyógynövényes lábfürdő is abszolút csodákra képes, különösen az átmeneti időszakban. A lábfürdő végeztével a szárazra törölt lábakat speciálisan kiválasztott olajjal kell átmasszírozni. Nem szabad elfelejteni, hogy a masszázs mindig a növekedési iránnyal ellentétes irányban történjen. Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége van az újjászületéshez. Ezek nem puszta ígéretek – ezek tények!

Vásárlás kategóriák szerint

Zuhanyzás és fürdés: 162 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák