Classic Ayurveda Bio Amalaki Amla Churna por

Hagyományos, ájurvédikus fűszerpor

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Amalaki (Amla)

Az ájurvédában az Amla-t „a fiatalosság és a szépség gyümölcsének” nevezik (tudományosan nem bizonyított). Ez a legfontosabb Rasayana. A friss gyümölcs rendkívül savanyú és nagyon sok C-vitamint tartalmaz. A hat íz közül öttel rendelkezik, csak a sós hiányzik. Mindhárom Dosha-t megcélozza, de főleg a Pitta-t. Hagyományosan az Amla gyümölcsöt a betakarítás után rövid időn belül megfőzik, hogy a gyümölcshús elváljon a magtól. Az ebből kapott por általában teljesen fekete. A Classic Ayurveda termékek esetében azonban a gyümölcshúst mechanikusan választják le a magról, melegítés nélkül. A gyümölcsöket alacsony hőmérsékleten szárítják, majd őrlik. Ez a por krémes, fehér és magas ORAC-értéket tartalmaz a gyengéd feldolgozásnak köszönhetően.

A modern tudomány meghatározta az úgynevezett ORAC(Oxygen Radical Absorption Capacity)-értéket, amelynek köszönhetően megadhatóak egy növény antioxidáns tulajdonságai.
Egyes tudósok szerint egy felnőtt átlagos napi szükséglete 5.000–7.000 ORAC-egység körül van. Az Amla por 100 grammonként 123 900 ORAC-egységet tartalmaz (a LEFO Intézet által akkreditált vizsgálati laboratórium szerint). Összehasonlításként két példa: A málna 100 g-ban, 4882 egységet, a Moringa levélből készült por 62 600 egységet tartalmaz.

Ajánlott adagolás: Naponta 2 teáskanál vízben, turmixban feloldva vagy az ételre szórva.

Márka: Classic Ayurveda
Terméktípusok: Rasayana
Típusok: Vata, Pitta, Kapha, Tridosha
Allergén - Mentes: A Glutén, G Laktóz
Adagolási forma: Élelmiszer
Bőrtípus: Napkárosodott bőr
Terméktulajdonságok: Bio-minősített, Vegán, Műanyag-csökkentett, Rasayana

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Classic Ayurveda Bio Amalaki Amla Churna por

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Amalaki Amla Churna por" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder