Michael Droste-Laux 49 gyógytea szálas Bio

Méregtelenítő gyógynövény-fűszer teakeverék

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

49 gyógytea Bio – alaptea

 • 49 Gyógytea Bio: Összetéveszthetetlen, tökéletes ízű, nem szokványos, karakteres! A Michael Droste-Laux® 49 gyógynövénytea egy erős lúgos teakeverék, amely hagyományos gyógynövény-gyógyászaton alapul.
 • Anyagcsere- vagy kiválasztási zavarok esetén az intercelluláris térben kompresszió léphet fel, amit népiesen salakosodásnak neveznek. A salakok lerakódnak, és összetételüktől függően sokféle betegséget válthatnak ki. Ezek a salakok, amelyeket egy savból és egy ásványi komponensből álló semleges sókká tömörítenek, újra feloldhatók. A növények akkor rendelkeznek oldó és kiválasztó képességgel, ha hozzáférnek a salakban lévő elemhez.
 • Matthias Leisen ezen elv alapján tíz növényből fejlesztette ki teáját, amely teljes egészében tartalmazta a szervezetben lerakódásokat alkotó összes elemet (salak, semleges sók). Teája homeopátiás elv szerint lazította és semlegesítette a salakokat. Kutatásait és gyakorlati tapasztalatait a „Leisen gyógymód a salak okozta betegségek kezelésére” című könyv dokumentálja. Elméletének megfelelően a lúgos tea főzésekor a szervezetben a kondenzációt alkotó összes elem felhígul. A teavízben oldott, veseműködést serkentő növényi összetevőknek köszönhetően a vizelettel áthaladó anyagcsere-végtermékek egyre nagyobb mértékben ürülnek ki, így csökken a stresszes koncentrációjuk a szervezetben.
 • Michael Droste-Laux továbbfejlesztette ezt az alapötletet, és kiterjesztette az összetételt 49 gyógynövényre. Axiómaszerű definíciója így hangzik: A 49 gyógynövény- és fűszertea keverék minden hígított elemet tartalmaz, amelyek koncentrációt alkotnak a szervezetben. Similia similibus curentur (a hasonlót hasonlóval lehet gyógyítani; Dr. med. Samuel Hahnemann 1755-1843). Tehát míg a sav-bázis szabályozást támogató virágtea hatóanyag tea, addig a 49 gyógynövénytea információs tea. A salakok feloldásához szükséges tudnivalókat tartalmazza, ami a tudományosan orientált gyógyszerészek számára érthetetlennek tűnik.
 • Ezen elmélet szerint ez a különleges teakeverék bármely krónikus betegség kísérőjeként (adjuvánsként) ajánlható.
 • A Michael Droste-Laux® 49 gyógynövény tea igen magas, -46,7 mEq/100 ml értéke nem egészségügyi kijelentés, hanem erős bázisképző hatás, amely a kiválasztott összetevők természetes összetevőiből adódik. A PRAL érték számítása fontos táplálkozási információ az igényes és egészségtudatos fogyasztó számára.
 • Az alaptea minden összetevője ellenőrzött biotermesztésű DE-006 biovezérlő központból származik. A rövid, maximum 2 perces áztatás a kívánt és szándékosan alacsony koncentrációjú méregtelenítő tea vizes oldathoz vezet.

Alkalmazás:
Ez a lúgosító tea ideális böjt vagy diéta folyadékszükségletének fedezésére.

Elkészítés:
Öntsön fel 1 evőkanálnyi teát 1l forrásban lévő vízzel, és hagyja ázni kb. 1-2 percig. 1 csészényi teához 1 teáskanál szálas teát öntsön fel csészényi forró vízzel.

Megjegyzés:
Fogyasszon el akár egy liter gyógyteát a nap folyamán elosztva az optimális ellátás érdekében.

Tipp:
Elegendő szénsavmentes víz fogyasztása is javasolt (naponta kb. 1-2 liter).

Márka: Michael Droste-Laux
Terméktípusok: Tea
Adagolási forma: Tea
Terméktulajdonságok: Bio-minősített

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Michael Droste-Laux 49 gyógytea szálas Bio

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "49 gyógytea szálas Bio" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder