Magazin

Az ájurvéda és az orvostudomány Az ájurvéda és az orvostudomány

Ebben a cikkben Dr. Daniel Scheidbach (Grác/Ausztria) ájurvédikus orvos próbálja elmagyarázni az ájurvédikus táplálkozás testre és elmére gyakorolt orvosi hatásait, valamint a tapasztalt spiritualitást. Személyes tapasztalatai alapján példálózik...

Készítsen saját masszázsolajat Készítsen saját masszázsolajat

Az ájurvédában a masszázsolajok nagy szerepet játszanak, hiszen egyensúlyba hozzák a doshákat és ellazítanak. Cikkünk segítségével elkészíthető a saját masszázsolaj.

Ájurvéda & Jóga – A kiváló páros Ájurvéda & Jóga – A kiváló páros

Egyre gyakrabban hallani az Ájurvéda és a Jóga kombinációjáról. Mi áll a háttérben? Valóban van értelme és hogyan használják a gyakorlatban? Az igazi jóga próbál erre áttekintést nyújtani Graz szívéből.

Ájurvédikus szájhigiénia Ájurvédikus szájhigiénia

A szem a lélek tükre - tartja a mondás... holott mosolyunk is tökéletesen árulkodik rólunk. Különösen fontos tehát a fogak, az íny és a nyelv tisztítása és ápolása. Összeállítottunk egy tervezetet a tökéletes szájhigiénia alapos ám könnyű...

5 ájurvédikus tipp a nyárra 5 ájurvédikus tipp a nyárra

A szabadban eltöltött kellemes esték, nyaralás a tengernél, a hosszú fürdőnapok - mindenki nagyon vágyik rá, várja a nyarat! Összegyűjtöttünk 5 tippet a nyár lehető legjobb élvezetéért. Íme:

Ájurvédikus szépségápolási tippek Ájurvédikus szépségápolási tippek

A szem a lélek tükre - tartja a mondás... holott arcbőrünk is tökéletesen árulkodik rólunk. A szép arcbőrt számos tényező befolyásolja. Természetes ragyogása megfelelő ápolást igényel. Íme néhány tipp a természetesen ragyogó arcbőrhöz:

Hidrolátok - GYIK Hidrolátok - GYIK

A hidrolátok egyre népszerűbbek és számos területen használatosak. A leggyakrabban feltett kérdéseket foglaltuk össze.